Eneboliger i rekke på Larviks kanskje flotteste sjøtomt

Innflytningsklare drømmeboliger med privat takterrasse, sjøutsikt og moderne løsninger. Ingen boplikt.

Alle solgt!

Fremtidens boform er her nå.

Boligene, tegnet av Spir Arkitekter, er gitt et moderne uttrykk i form av naturlig grånet treverk av høy kvalitet og mørkegrå vindusprofiler, beslag og takflate.

Alle rekkverk er i glass for å maksimere utsyn og solinnslipp. Første etasje er rasjonelt bygget opp med gode soverom, flott bad og praktiske lagringsfunksjoner. På hver side av huset disponerer man private uteområder som er lett tilgjengelige i det daglige.

Andre etasje er husets hjerte og består av et gjennomlyst rom med kjøkken og spiserom og en stor, god, stue. Her finner man også et gjestetoalett med tilhørende forrom. Balkongene på hver side av huset gjør at man kan utnytte seg av alle døgnets timer med sol. Fra balkongen i andre etasje går man via utvendig trapp opp til den gedigne takterrassen med flott sjøutsikt og perfekte solforhold fra morgen til kveld.

Denne trappen er en viktig del av boligens design og bidrar sterkt til å skille husene fra hverandre og gir hvert bygg en egen karakter. Disse unike boligene vil danne en perfekt ramme for gode, innholdsrike liv og opplevelser på Østre Halsen, og med borettslagsmodell og gunstig finansiering passer dette perfekt for både barnefamilier og mer voksne mennesker.

Finn din bolig nå

Last ned dokumenter.

Her kan du laste ned dokumenter for eneboliger i rekke: