Velkommen til Otium Saltbrygga

Her skal vi skape et fantastisk bomiljø for godt voksne som verdsetter fellesskap med mennesker i samme livssituasjon, fellesområder du oppsøker når du selv ønsker det og praktiske leiligheter du kan bo i så lenge du vil.

Otium Saltbrygga er for øyeblikket fullt utleid, men du kan få mer informasjon om prosjektet, og sette deg på venteliste ved å melde interesse under.

Dagligstuen – hjertet i Otium

Dagligstuen i første etasje er selve hjertet i Otium. Her finner du en koselig peisestue hvor du kan møte naboene over en kopp kaffe, en runde kortspill eller bare slå av en prat. Et stort og åpent kjøkken legger til rette for felles måltider som kan nytes i den store kafeen. Rett utenfor har vi gode uteplasser hvor du kan ta med måltidene ut på godværsdager.

I tillegg har vi en adskilt spisestue hvor du kan samle en liten gjeng til middag eller bruke som møterom når du måtte ha behov for det.

Trenger du litt ekstra pleie er det satt av rom som kan benyttes til frisør, fotpleier, hjemmehjelp eller lignende. På toppen av det hele har vi et eget trimrom hvor det kan trenes, ha yogasamlinger eller andre aktiviteter.

Husvert til din disposisjon

I Otium får du egen husvert. Husverten har som oppgave å organisere fellesskapet, ordne arrangementer og turer. Trenger du hjelp til å handle, bli kjørt til lege eller kanskje bestille ferie? Husverten vil hjelpe deg med alt dette og mye mer. Mulighetene er mange! Husverten vil også organisere felles måltider – kanskje med hjelp av deg, og trenger du litt ekstra plass når familien kommer på besøk kan husverten hjelpe deg å booke overnattingsrom i Sjøhuset.

Trygge, praktiske og delikate leiligheter.

Det er totalt 40 stk. nye, praktiske leiligheter mellom 49 og 90 kvm., 1-2 soverom og gjennomarbeidede planløsninger.

Alle leilighetene har minst ett bad, bod, og et innbydende og praktisk kjøkken. Stuen er lys og trivelig. Leilighetene i første etasje har markterasser og leilighetene i 2. og 3. etasje har balkonger.

Leieforhold:

Alle boligene i Otium leies ut. Det er vår intensjon at leieforholdet skal være langsiktig og du kan bo her så lenge du ønsker det. Dersom du har oppsparte midler, slipper du å binde de i en bolig, men heller nyte livet.

Kontakt oss for visning og mer informasjon.

Kari-Ann Flessum
+47 974 61 156
kari-ann@alfaeiendom.no

Fotografiene fra Otium Saltbrygga er tatt av fotograf Pernille Haukvik.