5 eksklusive eneboliger på Larviks kanskje flotteste sjøtomt

5 helt spesielle eneboliger kun 8 meter fra vannkanten med elegant design og utsøkte kvaliteter. Fantastisk utsikt og perfekte solforhold. Tegnet av Lund Hagem arkitekter. Alle solgt!

Eneboliger med spennende planløsninger og moderne kvaliteter.

Eneboligene langs kaien i front og kaien i kanalen får alle orkesterplass mot fjorden. Her er egen nedgang til bryggeområdet gjennom port i hagen.

Eneboligene er over to plan med spennende planløsninger. 2. etasje har ekstra stor stue med stor, åpen kjøkkenløsning og et stort gulv-til-tak-vindu som formelig gir deg følelsen av at sjøen skyller inn i stuen.

To store dobbeltdører i glass åpner opp hele stueveggen mot terrassen, som har flere oppholdssoner.

En del av terrassen har tett tak med eget overlys og sidevegger i glass. Dette er stedet hvor du sitter lunt og godt – selv når det regner.

En annen del har glasstak som slipper solen inn. I tillegg har den vindskjerming i glass som beskytter mot kald sjøtrekk.

Terrassen har en elegant integrert trapp rett ned til hageområdet.

En unik mulighet for den design- og interiørbevisste til å kjøpe drømmeboligen.

Som en del av stue/spisestue er det en åpen, stor og moderne kjøkkenløsning. Her finnes alt tenkelig utstyr valgt fra øverste hylle når det gjelder kvalitet.

Grunnplanet har direkte utgang til hage i front med god plass til å etablere et skjermet uteområde med møbler, grillkjøkken og plass for hageplanter og en liten plen.

Inngangspartiet på baksiden er svært elegant med låsbar garasje og glassvegg, som gir et transparent inntrykk når døren er åpen.

Det utvendige materialvalget er tidløst og spennende: Sandfarget teglstein, grånet malmfuru, grånet eik m.m. Alt med på å gi et ekte, autentisk kvalitetsinntrykk og lang holdbarhet med lite vedlikehold.

Last ned dokumenter.

Her kan du laste ned dokumenter for Lund Hagem eneboligene: