13 nye drømmeboliger i rekke på Larviks kanskje flotteste sjøtomt

Nå ferdigstilles siste byggetrinn på Saltbrygga. Her etableres 13 flotte eneboliger i rekke. 3 etasjer, stor takterrasse og moderne løsninger. Innflytting i oktober 2021!

Meld interesse

Fremtidens boform er her nå.

Boligene, tegnet av Pushak Arkitekter, omkranser et frodig tun. I likhet med resten av bygningene på Saltbrygga er husene gitt et moderne uttrykk med en kledning av naturlig grånet treverk, men boligene er nøye tilpasset beboernes ulike behov.

Boligene består av tre etasjer med flere uteplasser og god tilknytning til fellestunet og omgivelsene. I 1.etasje ligger entré, bad, bod og tre separate soverom.

2. etasje består av en lun stue med sentrert spiseplass, et mindre toalett og et kjøkken med tilhørende balkong.

3. etasje rommer en stor takstue med tilhørende takterrasse mot enten vest eller syd, samt en bod for oppbevaring.

Finn din bolig nå

Sjøhuset – felleshus for beboerne

Som beboer på Saltbrygga har du tilgang til felleshuset Sjøhuset. Her finner du et stort selskapslokale, fire gjesterom med eget bad, treningsstudio, bilvaskehall og mer. Perfekt hvis du får familie på overnattingsbesøk, skal arrangere selskap eller ønsker å holde kroppen i form.

Klikk her for å lese mer om Sjøhuset.

Meld interesse

Ønsker du mer informasjon om de nye eneboligene i rekke på Saltbrygga? Fyll ut skjemaet under så holder vi deg oppdatert!

Ved å klikke på "Registrer" under, godtar du at opplysningene du gir blir lagret og brukt til å sende deg spennende nyheter om Saltbrygga.

Last ned dokumenter.

Her kan du laste ned dokumenter for eneboligene i rekke: